Salg/Installasjon

Lyd & Sceneproduksjon er en frittstående forhandler av lyd, lys, AV og scenetekniske løsninger. Vi har tilgang til et bredt spekter av produkter fra kjente produsenter noe som gjør at vi kan tilby akkurat det kunden ønsker.

Våre medarbeidere har årelang erfaring med salg og installasjon av lyd, lys, bilde og sceneteknikk. I tillegg har vi opparbeidet oss stor erfaring og kompetanse som utøvende lyd- lys og sceneteknikere, både på turné og andre produksjoner. Dette gjør at vi faktisk vet hva som fungerer og ikke fungerer i praktisk bruk. På denne måten kan vi raskt finne de riktige produkter og løsninger til konkurransedyktige priser. Vår utstyrspark er også stadig under fornyelse og vi vil alltid ha et stort utvalg av brukt profesjonelt utstyr til gode priser.

Vi tilbyr serviceavtaler, der vi tar hånd om drift og vedlikehold av ulike typer anlegg, med årlige gjennomganger og statusrapporter.

For å få utnyttet ditt lyd eller lys-system er det viktig at det er satt opp, montert og kalibrert på riktig måte.
Uansett hvor du har kjøpt ditt utstyr, kan vi montere, kalibrere og optimalisere ditt system og gi en god opplæring.

Vår kompetanse og erfaring innen lyd, lys, bildeteknikk og scene benyttes også i større grad også av arkitekter og byggherre hvor vi er fagkonsulenter ved renovering og prosjektering av nye bygg.

Finner du ikke det du leter etter?
Send oss en mail på post@lyd1.no eller bruk kontaktskjemaet.